Jeugdwerk

JKO-dienst  •  10 februari 2019

Om half tien op 10 februari zal de eerste JKO-dienst plaatsvinden in de Gereformeerde kerk Opende-Kornhorn. De dienst heeft als thema ‘Vergeven’. De dienst zal door de jeugd en leiding voorbereid worden en zal vergelijkbaar zijn met een jeugddienst.

Kinderbijbeldag  •  22 februari 2019

Op de laatste vrijdag van de voorjaarsvakantie wordt er een kinderbijbeldag georganiseerd voor alle kinderen van Opende. Er is een ochtend- en middagprogramma, waarin een theater, zang sport en knutselen afwisselend naar voren komen. Kinderbijbeldag is al jaren een groot succes waar vaak rond de 100 kinderen op af komen!

Op 22 februari zal de kinderbijbeldag weer plaatsvinden! Alle kinderen van de basisscholen zijn hierbij van harte uitgenodigd! Meedoen is gratis!!

Wanneer? 22 februari

Wat? Kinderbijbeldag

Waar? Gereformeerde kerk Opende-Kornhorn

Tijd? 9.30 uur tot ongeveer 14.45 uur!

Zondagschool

Op zondag 6 januari begint de zondagschool weer in Eben Haezer en zijn alle kinderen t/m 12 jaar van harte welkom om met ons te komen zingen, te luisteren naar het verhaal van die zondag, een knutselwerkje of puzzel te maken en/of een spelletje te doen!!

Op de laatste zondag van de maand gaan de kinderen eerst mee naar de kerk. Nadat er een aantal liederen zijn gezongen in de kerk en de kaars is aangestoken, gaan de kinderen met de kaars en de bijbel samen met de leiding naar de Kinderkerk/Zondagschool.

De Jeugdraden van de Hervormde gemeente Opende-Kornhorn en de Gereformeerde kerk Opende-Kornhorn werken samen op het gebied van catechisatie, kinderbijbeldag en startweekend. Het doel van de jeugdraad is het jeugd- en jongerenwerk te coördineren, te ondersteunen en waar nodig te ontwikkelen en te activeren. Dit met de bijbel als leidraad, en het streven om de jeugd betrokken te houden bij de kerk.

BewarenBewaren