Vakantie Bijbel Week 4-12 jaar

Sebaldeburen 2022

Dit jaar is er weer een Vakantie Bijbel Week in Sebaldeburen! Opnieuw in de eerste week van de zomervakantie Noord op maandagmorgen 18, dinsdagmorgen 19, donderdagmorgen 21 en vrijdagmorgen 22 juli.

We hopen weer 4 super leuke morgens samen te hebben waarin we samen zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, knutselen en samen spelen en plezier beleven.

Deze week is voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd (4 t/m 12 jaar). Het thema van dit jaar is ”(T)op survival”. Ben je weleens op survival geweest? Misschien ging je wel door het bos, de polder of door de bergen. Alleen of samen met anderen een avontuurlijke tocht maken is leuk en spannend. Maar je moet natuurlijk wel goed voorbereid zijn voordat je op pad gaat. Tijdens de VBW gaan we met elkaar op survival. Op die tocht ontdekken we dat ons hele leven op een survival lijkt! Ons leven is een avontuurlijke tocht die we niet alleen kunnen maken. We hebben elkaar als mensen en God nodig.

Locatie van deze week is weer het groene Irenegebouw (Kerkweg 2a, Sebaldeburen) en de tent op het grasveld er naast. Op vrijdag zullen de VBW dagen weer afgesloten worden met een heerlijke pannenkoekenmaaltijd, waarbij dit jaar ook de ouders welkom zijn.

Opgave voor de kinderclub is niet nodig, voor de pannenkoekenmaaltijd (vrijdag) wel.

Deelname aan activiteiten is geheel gratis. Opgeven kan via de website: www.deverbinding-sebaldeburen.nl (opgave staat onderaan de pagina).

Kom je ook?!